Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Veteriner Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Fatih Bozkurt’un “Zafer Kent Ormanı Kuşları” adlı kişisel fotoğraf sergisi açıldı.

Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü sergi alanında yapılan törene Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Selçuk Akçay ve Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yılmaz Yalçın’ın yanı sıra Güzel Sanatlar Fakültesi ve Veteriner Fakültesinin öğretim elemanları ile öğrencileri katıldı.

Sergiyle ilgili katılımcılara bilgi veren Bozkurt, Zafer Kent Ormanında büyük bir kuş potansiyeli olduğunu fark ettiğini ve yaklaşık bir yıl boyunca oradaki kuşları görüntülediğini söyledi.

Bozkurt’un Zafer Kent Ormanında farklı zaman dilimlerinde çektiği 33 farklı tür kuştan oluşan “Zafer Kent Ormanı Kuşları” fotoğraf sergisi, 25 Aralık 2018 tarihine kadar açık kalacak.

19 Aralık 2018, Çarşamba 512 kez görüntülendi