Üniversitelerarası Kurul (ÜAK) Tıp ve Sağlık Bilimleri Eğitim Konseyinin 31. toplantısı, 16 Aralık 2018 tarihinde Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü ve Tıp Sağlık Bilimleri Eğitim Konseyi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Solak başkanlığında Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) toplantı salonunda yapıldı.

ÜAK Başkanlığından Tıp ve Sağlık Bilimleri Eğitim Konseyi Başkanlığına gönderilmiş olan konuları görüşmek üzere düzenlenen toplantıya Türkiye’nin farklı üniversitelerinin rektörleri ile üniversitelerin tıp ve sağlık bilimleri ile ilgili (tıp, eczacılık, diş hekimliği, veteriner, hemşirelik, sağlık bilimleri vb.) fakülte dekanları katıldı.

Tıp ve Sağlık Bilimleri Eğitim Konseyi gündem maddeleri, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Solak başkanlığında Tıp ve Sağlık Bilimleri Eğitim Konseyi Raportörü Abdullah Aydoğan tarafından katılımcıların öneri ve tartışmalarına sunuldu. Sağlıkla ilgili önemli kararların tartışılıp onaylandığı toplantıda 10 yeni gündem maddesi görüşüldü ve bunlardan 6’sı karara bağlandı.

20 Aralık 2018, Perşembe 442 kez görüntülendi