Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Afyon Meslek Yüksekokulu (MYO) Pazarlama ve Reklamcılık bölümü tarafından “Bireysel Ahlak” konulu konferans düzenlendi.

 Turizm Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Şuayıp Özdemir’in konuşmacı olarak yer aldığı konferansa Afyon MYO Müdürü Doç. Dr. İhsan Cemil Demir ve öğretim elemanları ile birlikte pazarlama ve reklamcılık, yerel yönetimler ve radyo ve televizyon programcılığı öğrencileri katıldı.

Gerçekleştirilen konferansta konuşan Turizm Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Şuayıp Özdemir, ahlak kavramının alt metninde yatanları ve ahlak denince anlaşılması gereken konular hakkında bilgiler verdi. Ahlak anlayışının nasıl şekillendiği ile ilgili konuşan Özdemir, “İdealizm, egoizm, faydacılık, hazcılık, görevcilik, adaletçilik ve rölativizm çerçevesinde insanların ahlak anlayışı zaman içerisinde şekillenmiş ve insanların ahlaki gelişiminde yapıcı değerlerle yıkıcı değerlerin ahlaki yapıyı oluşturduğu görülmüştür” diye konuştu.

Konferans, öğrencilerin sorularının cevaplanması ve akabinde Afyon MYO Müdürü Doç. Dr. İhsan Cemil Demir’in Prof. Dr. Özdemir’e plaket takdimi ile sona erdi.

21 Aralık 2018, Cuma 576 kez görüntülendi