Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ)  Çocuk Orkestrası ile Cihat Aşkın ve Küçük Arkadaşları (CAKA) Atatürk Kongre Merkezinde “Senfonik Rock”  2018 Yılsonu Orkestra Konserini gerçekleştirdi.

Afyon CAKA Eğitimcileri Prof. Dr. Uğur Türkmen, Öğretim Elemanı Filiz Yıldız ve Müzik Öğretmeni Gülşah Tazegül’ün hazırladığı konserde 18 eser seslendirilirken, konserdeki tüm eserlerinin orkestra düzenlemeleri Prof. Dr. Uğur Türkmen tarafından yapıldı. Solistiğini Öğr. Gör. Sy. Berna Özkut, Ali Çetinkaya ve Atakan Perçiner’in gerçekleştirdiği konserde klavyede Mehmet Çalış, davulda Salim Çaylı, elektrogitarda Aras Ercan, basgitarda Sedat Günay ve klarnette M. Erman Saydam yer aldı.

AKÜ Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Dr. Uğur Türkmen’in besteleri olan “CAKA Marşı, CAKA Afyon Bahar, Filiz ve Küçük Arkadaşları” ile başlayan konserde; Sarı Çizmeli Mehmet Ağa, Çöpçüler, Al Yemeni, Mimoza Çiçeğim, Çayır Çimen Geze Geze, Düşler Sokağı, Karahisar Kalesi, Talihim Yok Bahtım Kara, Yollarda Bulurum Seni, My Way, Gönül, Go Gentle, Sözlerimi Geri Alamam, Hatırla Sevgili ve Yine Yol Göründü Gurbete eserleri seslendirildi.

25 Aralık 2018, Salı 642 kez görüntülendi