Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Devlet Konservatuvarı Bahar Yarıyılı Etkinlikleri Ali Erim Gitar Resitali ile başladı.

Türkiye’nin önemli gitar sanatçılarından biri olarak bilinen Abant İzzet Baysal Üniversitesi Müzik Öğretmenliği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Erim tarafından seslendirilen gitar sanatının seçkin eserleri dinleyicilerden büyük beğeni topladı. Konsere Afyonkarahisar Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencileri de katıldı.

Erim, Türkiye’nin birçok yerinde konserler gerçekleştirdiğini,  AKÜ Devlet Konservatuvarın fiziki ortamından, müzeden ve verilen eğitimin niteliğinden etkilendiğini belirtti.

Konservatuvar etkinlikleri bahar yarıyılında yaklaşık 60 konser ile devam edecek.

14 Şubat 2019, Perşembe 445 kez görüntülendi