Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) öğretim elemanlarının yapıtlarından oluşan  “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” kapsamında hazırlanan “Karma Sergi”nin açılış töreni Seramik Bölümü katında gerçekleştirildi.

Serginin açılışına AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsa Sağbaş, AKÜ GSF Dekan V. Prof. Dr. Selçuk Akçay ile birlikte çok sayıda öğretim elemanı ve öğrencinin yanı sıra Afyonkarahisarlı sanatsever katıldı.

Sergi, Geleneksel Sanatlar Bölümü öğretim elemanları Sultan Sökmen, Şeyda Algaç; Resim Bölümü öğretim elemanları Deniz Kartal Kara, Erdal Ünsal, Fevzi Nuri Kara, Gökay Tazegül, Hülya Parlakkalay, Kayhan Metin, Ulviye Şirzad, Ülkü Küçükkurt, Yasemin Kaplan; Seramik Bölümü öğretim elemanları Aziz Baha Örken, Canan Gürel Ak, Hakan Ergün, Hakan Pekyaman, Hasan Şahbaz, Kamuran Ak, Salih Veysel Özel; Sinema ve Televizyon Bölümü öğretim elemanları Hakan Yılmaz, Hayati Ulusay ve Tolga Gürocak ile Temel Eğitim Bölümü öğretim elemanı Sibel Timur Şahin’in toplamda 27 eserinden oluşuyor.

Toplam 22 katılımcının yapıtının yer aldığı sergide, geleneksel el sanatları ürünlerinin yanı sıra fotoğraf, resim ve seramik eserler sanatseverlerle buluştu.

08 Mart 2019, Cuma 506 kez görüntülendi