GASTRONOMİ KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİ AFYONKARAHİSAR’IN YÖRESEL MUTFAĞINI TANITTI

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Turizm Fakültesi Gastronomi Kulübü, Pamukkale Üniversitesi tarafından düzenlenen 3. Yöresel Mutfak Günleri etkinliğine katıldı.

Yöresel yiyeceklerin tadımlarının gerçekleştirildiği etkinlikte AKÜ Gastronomi Kulübü üyeleri, Afyonkarahisar’a özgü yiyecek ve içeceklerin tanıtımını yaptı. Sektör temsilcilerinin de yer aldığı etkinlikte ayrıca, Bir Aşçının Dünlüğü kitabının yazarı şef Murat Aslan ile sosyal içerik platformlarında şeflik yapan Sercan Çam ve Ferhat Bora öğrencilerin sorularını cevaplandırdı.

Etkinlik sonunda ise AKÜ Gastronomi Kulübü öğrencilerince Hirepolis Antik Kenti ve Roma Tiyatrosuna teknik gezi düzenlendi.