Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Kütüphane Topluluğu tarafından kitap okuma etkinliği düzenlendi.

55. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen ve Fen Edebiyat Fakültesi önünde düzenlenen kitap okuma etkinliğine bir çok öğrenci katıldı.

Etkinliğin amacının kitap okuma sevgisini herkese aşılamak olduğunu dile getiren Kütüphane Topluluğu Başkanı Derya Demirtaş, “Amacımız daha fazla kitap okumak ve okutmak, okuyamayanlara ulaşmak, insanların yüzlerinde bir nebze gülümseme olabilmek, kitapların dünyasını tanıtabilmek ve aldığımız zevki onlara da tattırabilmektir. Bu amaçlar doğrultusunda hareket ettik ve ileride de yine aynı amaçlarla bu konuya yaklaşacağız. Kütüphane Haftası kapsamında kitap okuma etkinliğimizi gerçekleştirdik, umarız ileriki zamanlarda daha nicelerini başarabiliriz” diye konuştu.

29 Mart 2019, Cuma 410 kez görüntülendi