Gebze Ticaret ve Sanayi Odası 22. Meslek Komitesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Sultandağı Meslek Yüksekokulu Otobüs Kaptanlığı Programını ziyaret etti.

Gebze Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Mustafa Y. Sekin başkanlığındaki geziye Meslek Komite Başkan Yardımcısı Sinan Yanık, Yönetim Kurulu Üyesi Hayati Bayram ve diğer meclis üyeleri Ataman Adıgüzel, Cevat Seyran, Zekai Akyıldız, Sezayi Gürses ve Raşit Arslan katıldı.

Gerçekleştirilen gezide taşımacılık sektörünün en önemli problemlerinden olan nitelikli ticari araç sürücüsü yetiştirilmesi için üniversitelerdeki ilgili bölüm ve programların yaygınlaştırılması ve geliştirilmesi hususunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Gebze Ticaret ve Sanayi Odası 22. Meslek Komitesinin  Otobüs Kaptanlığı Programının fiziksel altyapı durumlarını da incelediği gezide AKÜ Sultandağı MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Kemal Karayormuk, Öğr. Gör. Ercan Şimşir, Öğr. Gör. A. Hakan Yalçın ve Öğr. Gör. Emrah Gerçek de hazır bulundu.

30 Nisan 2019, Salı 461 kez görüntülendi