Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Çay Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından 7. Geleneksel Çocuk Şenliği düzenlendi.

Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkan V. Öğr. Gör. Veysel Özkan koordinesinde gerçekleştirilen etkinliğe Çay Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Çay İlçe Jandarma Komutanı J. Teğmen Mehmet Serkan Gençer, Çay Emniyet Müdürü Ahmet Sadık Semerci, Çay İlçe Milli Eğitim Müdürü Basri Yöntem, Çay Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kaygısız ile Çay MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hasan Oruncak katıldı.

Çay Kurtuluş İlkokulu, Çağlayan İlkokulu, Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu, Atatürk Ortaokulu, Vali Ahmet Özyurt İlkokulu, Şehit Cengiz Karataş İlkokulu, K. Karacaören Çok Programlı Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümü ile birlikte 7 okulda toplam 135 öğrenci ve öğretmenin katıldığı etkinlikte ilçe halkının da katılımıyla gerçekleştirildi.

Bilim atölyelerinin kurulduğu ve birçok deneyin öğrencilere gösterilerek yapıldığı etkinlikte; halı dokuma, ebru sanatı, kodlama eğitimi ile palyaço gösterileri, uçurtma, pamuk şeker, limonata, patlamış mısır ve yüz boyama başta olmak üzere birçok aktivite dâhilindeki stant etkinlikleri ve çeşitli oyunlarla misafir çocuklarla Çay MYO öğrencileri zaman geçirdi.

02 Mayıs 2019, Perşembe 555 kez görüntülendi