Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Özdemir Şan, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş’a iade-i ziyarette bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 13’üncü ve 3 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2’nci, 3’üncü ve 7’nci maddeleri gereğince Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörlüğüne atanan ve sonrasında il protokolüne ziyaretlerde bulunan Prof. Dr. Mehmet Karakaş’a İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Özdemir Şan iade-i ziyaret gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen nezaket ziyaretinde Tuğgeneral Şan, Rektör Karakaş’a yeni görevinde başarılar dilerken, Rektör Karakaş ise nazik ziyareti nedeniyle misafirine teşekkür etti.

03 Mayıs 2019, Cuma 416 kez görüntülendi