Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, tebrik ziyareti için gelen misafirlerini makamında kabul etti.

Ziyaretlere Emirdağ Kaymakamı Halil İbrahim Acır ve Emirdağ Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Kemal Yıldız ile birlikte Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serkan Korkmaz, Kamu Hastaneleri Başkanı Opr. Dr. Kadir Gökhan Saçkan, Destek Hizmetleri Başkanı Dr. Asım Eren, Halk Sağlığı Başkanı Dr. Deniz Fırat ve Personel ve Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Serdar Kızıl katıldı.

Zafer Bölgesi Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (ZAFTO-Der) adına gerçekleştirilen ziyarette ise Ali Gümüşhan, Ümit Uysal, Ahmet Yavuz, Ünal Özgener, Vahap Kayadan, Emrah Esen ve Muzaffer Aktar yer aldı.

Daha sonra gerçekleştirilen ziyaretlere ise Muhasebeciler Odası adına Oda Başkanı Kadir Arık ile birlikte Serhat Gümüş, Kadir Pancaroğlu, Erdal Sayar ve Pınar Kılınç katıldı. Yetiştirme Yurtlarından Ayrılanlar Kültür ve Dayanışma Derneği (Yurt-Ay-Der) Afyonkarahisar Şubesi adına gerçekleştirilen ziyarete ise Şerafettin Gerçekçi, Adnan Ceylan, Ramazan Türk, Bahtiyar Gürpınar, Erdoğan Akman, Özgür Arık, Muhammed Coşkun, Kadir Sarıgül ve İdris Ünlü katıldı.

Rektör Karakaş ayrıca Dinar İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk Taşbaş ile Sandıklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevdet Akkaya’yı da makamında kabul etti.

Ziyaretlerde misafirleri Rektör Karakaş’a yeni görevinde başarılar diledi.

Rektör Karakaş nazik ziyaretleri nedeniyle misafirlerine teşekkür etti.

08 Mayıs 2019, Çarşamba 548 kez görüntülendi