Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, hayırlı olsun ziyareti için gelen misafirlerini makamında kabul etti.

Yeşilay adına gerçekleştirilen ziyarete Yeşilay Genel Sekreteri Av. Osman Baturhan Dursun, Yeşilay Genel Merkezi Paydaş Yönetim Direktörü Egemen Akyüz ve Yeşilay Afyonkarahisar Şube Başkanı Yusuf Gökçe katıldı.

Ayrıca, Yeşilay adına gerçekleştirilen ziyarette AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Peker de hazır bulundu.

Afyonkarahisar Önder İmam Hatipliler Derneği adına gerçekleştirilen ziyarette ise Dernek Başkanı Ahmet Akbaba, Başkan Yardımcısı Hulusi Güngör, dernek üyeleri Ayşe Demet Aydoğan ve Hüdai Koçyiğit ile birlikte AKÜ Gençlik Koordinatörü Enbiya Yılmaz yer aldı.

Rektör Karakaş ayrıca Şuhut Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Bayrakçeken, Bayat MYO Müdürü ve Şuhut MYO Laborant ve Veteriner Sağlık Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Durmuş ile birlikte Şuhut Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Sevgi Ulukütük, Öğr. Gör. Mehmet Akif Ağtaş ve Şuhut MYO Sekreteri Bülent Turunç’u kabul etti.

Ziyarette misafirleri Rektör Karakaş’a yeni görevinde başarılar dilerken, Rektör Karakaş ise nazik ziyaretleri nedeniyle misafirlerine teşekkür etti.

24 Mayıs 2019, Cuma 553 kez görüntülendi