Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, tebrik ziyareti için gelen misafirlerini kabul etti.

Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu (BESYO) tarafından gerçekleştirilen ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Peker’in de bulunduğu ziyarette BESYO Müdürü Prof. Dr. Yücel Ocak, Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Yunus Tortop ve Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Yıldız, Antrenörlük Eğitimi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Adem Poyraz, Öğr.  Gör. Didem Gülçin Kemeç, Öğr. Gör. Kutlu Erşen, Arş. Gör. Halime Dinç, Öğr. Gör. Dr. Rıfat Yağmur, Öğr. Gör. H. Can Kay, Öğr. Gör. Ali İhsan Aksu ve Yüksekokul Sekreteri Süleyman Oğuz ile birlikte ulusal ve uluslararası spor müsabakalarında dereceye giren BESYO öğrencileri yer aldı. Ziyarette ayrıca 4-10 Mart 2019 Tarihinde Sırbistan’da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonasında üçüncü olan BESYO Öğrencisi Ali Cengiz, 24 Şubat – 1 Mart 2019 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Türkiye Üniversitelerarası Muay Thai Şampiyonasında Türkiye birincileri Okul Öncesi Öğretmenliği öğrencisi Kübra Kocakuş ve BESYO Öğretmenlik Bölümü öğrencisi Mustafa Kazım Köken ile Türkiye üçüncüsü olan Rekreasyon Bölümü öğrencisi Muhammed Şahin Demir ve Futsal Üniversiteler 1. Lig grup müsabakalarında grup birincisi olan AKÜ Futsal Takımı oyuncuları hazır bulundu.

Bolvadin Meslek Yüksekokulu (MYO) adına gerçekleştirilen ziyarete Bolvadin MYO Müdürü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Ciğerci, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör.  G. Adnan Yazıcı ile Öğr. Gör. Fevzi Özek, Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Emine Bulut, Öğr. Gör. Dr. Murat Baraz, Öğr. Gör. Fuat Öz, Öğr. Gör. Tuğba Dedebaş, Öğr. Gör. Fatih Mehmet Saraç, Öğr. Gör. Erdoğan Bayrak ve MYO Sekreteri Mustafa Babalık katıldı.

Afyonkarahisar Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Ali Çiloğlu’nun gerçekleştirdiği ziyarette ise Yönetim Kurulu Üyeleri Nuri Türkmen, Ali İhsan Çavaş ve Bekir Çiloğlu yer aldı.

Rektör Karakaş ayrıca Uluslararası Ticaret ve Finansman Kulübü Akademik Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Fikret Yaman ile birlikte kulüp öğrencilerini kabul etti.

Ziyaretlerde misafirleri Rektör Karakaş’a yeni görevinde başarılar diledi. Rektör Karakaş ise nazik ziyaretleri nedeniyle misafirlerine teşekkür etti.

29 Mayıs 2019, Çarşamba 698 kez görüntülendi