Azerbaycan Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Doç. Dr. Necibe Nesibova, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş’ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen nezaket ziyaretinde AKÜ’de görev yapan Azerbaycan uyruklu akademik personel ile öğrencilere ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyarette ayrıca gelecek dönemlerde AKÜ’ye Azerbaycan uyruklu misafir öğrencilerin artırılması hususları istişare edildi.

Rektör Karakaş,  ziyarete ilişkin dost ve kardeş ülke Azerbaycan ile AKÜ arasında gerek akademik personel ve gerekse öğrenci düzleminde müspet bir ilişkinin var olduğunu belirterek, mevcut ilişkinin gelişmesi adına Azerbaycan Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Doç. Dr. Necibe Nesibova ile fikir alışverişinde bulunduklarını belirtti.

11 Haziran 2019, Salı 562 kez görüntülendi