Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, tebrik ziyareti için gelen misafirlerini makamında kabul etti.

Şuhut Kültür ve Dayanışma Derneği adına gerçekleştirilen ziyarete Dernek Başkanı Suat Benli, Dernek Genel Sekreteri Tarık Özaşkın, Dernek Başkan Yardımcısı Ali Yonca ve Afyonkarahisar Temsilcisi Av. Tevfik Kartal katıldı.

Rektör Karakaş, hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında ayrıca İhsaniye Kaymakamı Alper Taş, Afyonkarahisar Sosyal Güvenlik İl Müdürü Samet Fidanve beraberindekileri de kabul etti.

Rektör Karakaş ayrıca AKÜ Veteriner Fakültesi eski dekanlarından Prof. Dr. Burhanettin Olcay ile makamında bir araya geldi.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde misafirleri Rektör Karakaş’a yeni görevinde başarılar diledi. Rektör Karakaş ise nazik ziyaretleri nedeniyle misafirlerine teşekkür etti.

11 Haziran 2019, Salı 425 kez görüntülendi