Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Yabancı Diller Yüksekokulunda devir teslim töreni düzenlendi.

Yabancı Diller Yüksekokulunda yapılan devir teslim töreninde AKÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hatice Özutku görevini Prof. Dr. Yusuf Karaca’ya devretti. Törene İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tuğrul Kandemir, Turizm Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. İsa Sağbaş, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Selçuk Akçay, Dinar Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ethem Kadri Pektaş, Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Sandıkçı, akademik ve idari personel katıldı.

Düzenlenen törenle görevi devralan Prof. Dr. Yusuf Karaca yaptığı teşekkür konuşmasında 4 yıldır görevi layıkıyla yerine getiren Prof. Dr. Hatice Özutku’ya verdiği katkı ve destekleri için teşekkür ederek, bu yarışta Prof. Dr. Özutku kadar başarılı olmak için çalışacaklarını ifade etti. Görevi devreden Prof. Dr. Hatice Özutku ise Yabancı Diller Yüksekokulunda çalışmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, iyileştirilmesi ve geliştirilmesi gereken konularda Prof. Dr. Yusuf Karaca’nın başarılı olacağına inandığını belirtti. Devir teslim töreni çiçek takdimiyle sona erdi.

2005 yılında kurulan Yabancı Diller Yüksekokulu Afyon Kocatepe Üniversitesi ve Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesinin ortak ve zorunlu yabancı dil derslerini 22 öğretim elemanıyla karşılamaktadır. Ayrıca isteğe bağlı ve zorunlu yabancı dil hazırlık programlarını yürütmektedir.

24 Haziran 2019, Pazartesi 671 kez görüntülendi