Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mesut Köse ile Afyonkarahisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Çankaya’yı kabul etti.

Gerçekleştirilen ziyarete Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mesut Köse ile birlikte Başhekim Yardımcıları Doç. Dr. Ahmet Ali Tuncer ile Dr. Öğr. Üyesi Serkan Gökaslan ve Afyonkarahisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Çankaya katıldı.

Kurumlararası işbirliğinin güçlendirilmesi hususunda karşılıklı görüş alış verişinde bulunulan ziyarette, misafirleri Rektör Karakaş’a yeni görevinde başarılar diledi. Rektör Karakaş, nazik ziyaretleri nedeniyle misafirlerine teşekkür etti.

02 Temmuz 2019, Salı 2079 kez görüntülendi