Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, hayırlı olsun ziyareti için gelen misafirlerini makamında kabul etti.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde Eğitimci ve Ziraat Mühendisi Şükrü Ersoylu ve Afyonkarahisar Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Eker ile Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürü Şeref Karakaya yer aldı. Afyonkarahisar Enerji ve Dehşetiler Makine Yönetim Kurulu Başkanı Melih Yurter’in ziyaretinde ise AKÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tuğrul Kandemir de hazır bulundu.

Afyonkarahisar Arama Kurtarma Derneği (AKUT) adına yapılan ziyarette ise AKUT ekip lideri Hüseyin Cahit Mollaoğlu,  ekip üyeleri Yüsra Naz Balamut, Süleyman Aydoğmuş, Mehmet Mollaoğlu, Mehmet Ali Birsen, Hıdır Özkan katıldı.

Afyonkarahisar İnternet Medyası Radyo ve Televizyoncular Derneği (AFİMED) adına gerçekleşen ziyarete ise AFİMED Yönetim Başkanı Ömer Elçi ile birlikte Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Arif Yağcı, Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Mazi ve Genel Sekreter Duygu Elçi yer aldı.

Ziyaretlerde misafirleri Rektör Karakaş’a yeni görevinde başarılar dilerken, Rektör Karakaş ise nazik ziyaretleri nedeniyle misafirlerine teşekkür etti.

04 Temmuz 2019, Perşembe 537 kez görüntülendi