Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, rektörlük görevine atanması nedeniyle tebrik ziyaretleri gerçekleştiren misafirlerini makamında kabul etti.

Rektör Karakaş, hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında ilk olarak Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’yu makamında kabul etti. Ziyarette Emirdağ Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Kemal Yıldız da hazır bulundu.

Afyon Kızılay Kan Merkezi adına gerçekleştirilen ziyarette ise Rektör Karakaş, Kızılay Kan Merkezi Müdürü Dr. Kubilay Akman ve organizasyon görevlileri Erdal Tan ile Musa Kıynalıoğlu ile görüştü.

Karakaş, daha sonra Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Müdürü Şakir Özen’i kabul etti.

AKÜ’nün Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Basın Turnuvasına katılmasından dolayı yapılan teşekkür ziyaretine ise TSYD İl Temsilcisi Nadir Güzbey ile Komite Üyeleri Salih Özkılınç, Mustafa Kılınç, Mehmet Dönerkaya katıldı.

Ziyaretler kapsamında Rektör Karakaş ayrıca Özgür Yapı ve Akrones Otel Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Albay ile bir araya geldi.

Ziyarette misafirleri Rektör Karakaş’a yeni görevinde başarılar dilerken, Rektör Karakaş ise nazik ziyaretleri nedeniyle misafirlerine teşekkür etti.

 

02 Ağustos 2019, Cuma 595 kez görüntülendi