Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Şuhut Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından, 2019-2020 akademik yılında eğitime başlayan öğrencilere oryantasyon eğitim programı düzenlendi.

Şuhut MYO’da Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Boztepe’nin de katılımı ile düzenlenen oryantasyon kapsamında öğrencilere üniversite imkanları, öğrenci sistemleri gibi konularda eğitimler verildi. Aynı zamanda Şuhut MYO Muhasebe Bölümünde hukuk derslerini yürüten Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Boztepe yeni öğrenciler ile tanışarak oryantasyon eğitiminin açılışını gerçekleştirdi.

Oryantasyon eğitimlerinin ardından, Şuhut Kaymakamı Nurullah Kaya, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, AKÜ Şuhut MYO Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Bayrakçeken, ilçe protokolü, Şuhut MYO akademik ve idari personeli ve öğrencilerin katılımı ile “Yeni Akademik Yıla Merhaba” etkinliği düzenlendi. Etkinlik Şuhut Kaymakamı Nurullah Kaya ve Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt’un selamlama konuşmalarının ardından, müzik dinletisi ve ikramlar ile sona erdi.

25 Eylül 2019, Çarşamba 447 kez görüntülendi