Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Afyon Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından aşure dağıtımı yapıldı.

Afyon MYO tarafından her yıl akademik yılın başlangıcında gerçekleştirilen aşure dağıtımına Afyon MYO Müdürü Prof. Dr. İbrahim Mutlu, Eğitim Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Ahmet Ali Gazel, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Müdürü Prof. Dr. Yücel Ocak, Aşçılık Bölümü öğretim elamanları Öğr. Gör. Tansu Çelik ve Öğr. Gör. Erkan Çelik ile birlikte öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Aşçılık Bölümü Öğr. Gör. Tansu Çelik nezaretinde, Aşçılık Bölümü öğrencileri tarafından yapılan aşure, öğretim elemanları ve öğrencilere dağıtıldı. Aşure dağıtımı ile ilgili olarak Öğr. Gör. Tansu Çelik, “Muharrem ayı ile özdeşleşen geleneklerden olan aşure dağıtımı ile 2019-2020 akademik yılında ağzımızın tadı bozulmasın ve tatlı başlayalım, tatlı bitirelim diye düşündük” dedi.

26 Eylül 2019, Perşembe 373 kez görüntülendi