Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Dinar Meslek Yüksekokulu (MYO) Moda Tasarımı Programı Öğr. Gör. Mukadder Aksakal koordinatörlüğünde, Görsel Sanatlar Akademisi kurucusu ve eğitmeni Ömer Yıldız tarafından “Marvelous Designer 3D Giysi Simülasyonu” konulu seminer düzenlendi.

Dinar MYO konferans salonunda gerçekleştirilen seminere Dinar MYO Moda Tasarımı Programı öğrencileri ile Dinar Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Endüstriyel Tasarım Bölümü öğrencileri ve öğretim elemanları katıldı.

Seminerde Marvelous Designer 3D Giysi Simülasyonu programının gerekliliği, sektörde kullanım alanları, programın çalışma esasları üzerine bilgiler verildi. Seminer sonunda öğrencilerin sorularını cevaplayan Yıldız, aynı zamanda deneyimleri ve sektör hakkında öğrencileri bilgilendirdi.

Seminer, Dinar MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Ender Baykut’un Ömer Yıldız’a plaket takdimi ile sona erdi.

05 Aralık 2019, Perşembe 523 kez görüntülendi