Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Turizm Fakültesi Danışma Kurulu toplantısının 4.’sü yapıldı.

Toplantıda Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünün akreditasyon süreci ve Turizm Eğitimi Değerlendirme ve Akreditasyon Kurulu (TURAK) tarafından 21 Aralık 2019 tarihinde yapılacak olan denetim hakkında Danışma Kurulu Üyelerine Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsa Sağbaş tarafından bilgilendirme yapıldı. Ayrıca toplantıda fakülte sektör iş birliğinin arttırılması, turizm eğitiminin kalitesinin arttırılması, fakültenin sektöre katkısı, sektörün fakülteye katkıları üzerine görüş alışverişinde bulunularak görüş birliğine varıldı. Toplantıya katılan Danışma Kurulu Üyeleri 2020 yılı Şubat ayında yapılacak olan Turizm Fakültesi kariyer günlerine ve bahar yarıyılı boyunca sektör yönetici-öğrenci söyleşilerine davet edildi. Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsa Sağbaş’ın iyi dilek ve temennileriyle toplantı sonlandırıldı.

Toplantıya Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsa Sağbaş, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Hasan Hüseyin Soybalı, Dr. Öğr. Üyesi Ali Avan, Turizm Rehberliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Elbeyi Pelit, Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ahmet Baytok, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Asuman Pekyaman, Fakülte Sekreteri Abdurrahim Türk, Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, Afyonkarahisar’da faaliyet gösteren otellerin genel müdürleri; Akrones Hotel Genel Müdürü Ünal Özgen, Sandıklı Park Hotel Genel Müdürü Ahmet Yılmaz Yavuz, İkbal Hotel Genel Müdürü Ali Gümüşhan, Özgül Termal Genel Müdürü Süleyman Çınaroğlu ve Korel Termal Hotel Genel Müdürü Ümit Uysal katıldı.

05 Aralık 2019, Perşembe 322 kez görüntülendi