Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Maliye Kulübü tarafından Finans Sektöründe Dönüşüm ve Kariyer Semineri gerçekleştirildi.

Sabri Bektöre konferans salonunda gerçekleştirilen programa Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği Eğitim Müdürü Dr. Gökhan Büyükşengür, Sermaye Piyasası Kurulu İletişim Dairesi Başkanı Dr. Enver Usca, Sermaye Piyasası Kurulu Kurumsal İletişim Dairesi Başkanı Murat Haholu, Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği Genel Sekreteri Doruk Karşı, Finansal Kurumlar Birliği Genel Sekreter Yardımcısı Vahit Altun ve Sermaye Piyasası Lisanslama Sicil ve Eğitim Kuruluşu Yetkilisi Turuncan Tırpan katıldı.

Programın açış konuşmasını yapan AKÜ Maliye Kulübü Akademik Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi İsmail Ciğerci, Maliye Kulübünün bir yıl önce kurulduğunu ve geçen bir yıllık sürede öğrenciler için birçok faaliyet yürüttüklerini kaydetti.

Açış konuşmasının ardından Finans Sektöründe Dönüşüm ve Kariyer Semineri, katılımcılar tarafından çalıştıkları kurum ve kuruluşların tanıtımı ve öğrencilerin sorularının cevaplanması ile devam etti.

10 Aralık 2019, Salı 718 kez görüntülendi