Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) tarafından 14-15 Aralık 2019 tarihlerinde yapılacak olan 2019-2020 Açıköğretim Programları Güz Dönemi Ara Sınavı öncesinde Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) AÖF İl Sınav Koordinatörlüğü tarafından “İl Sınav Koordinasyon Kurulu” toplantısı AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş başkanlığında yapıldı.

AKÜ Rektörlük makamında gerçekleştirilen toplantıya AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş ile birlikte İl Jandarma Komutanı Albay Hamza Çömez, İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, AÖF İl Sınav Koordinatör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kemal Yıldız katıldı.

Toplantıda sınavın yapılacağı binalarda ve çevresinde güvenliğin sağlanması, bu yönde alınacak tedbirler, il sınav merkezinde sınav öncesi ve sonrasında alınacak tedbirler, il merkezinde ulaşıma engel olan durumların giderilmesi, sınav süreleri içerisinde sınav binası çevrelerinde sesli yayın yapılmaması ve gürültü çıkarılmaması kararı alındı.

Afyonkarahisar’da AÖF İl Sınav Koordinatörlüğü bilgilerine göre;  4 oturumda gerçekleştirilecek 2019-2020 Açıköğretim Programları Güz Dönemi Ara Sınavına, 14-15 Aralık 2019 tarihlerinde, yaklaşık 8 bin aday katılacak ve sınavlarda 400 personel görev yapacak.

12 Aralık 2019, Perşembe 437 kez görüntülendi