Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Kulübü tarafından “Ben Olsam Beni İşe Alır Mıydım?” konulu konferans düzenlendi.

Sabri Bektöre konferans salonunda gerçekleştirilen ve Pamukkale Üniversitesi Maliye Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ersan Söz’ün konuşmacı olarak yer aldığı etkinliğe AKÜ Turizm Fakültesi Dekanı ve Maliye Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsa Sağbaş, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Cem Gökçe ile birlikte öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Düzenlenen konferansta kariyer meslekleri ile ilgili bilgiler veren Pamukkale Üniversitesi Maliye Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ersan Söz, öğrencilerin iş hayatına daha deneyimli girebilmeleri adına mesleki tecrübelerini öğrencilere aktardı. Katılımcı öğrenciler ile birlikte mülakat canlandırmaları da yapan Prof. Dr. Ersan Öz, öğrencilerin mezun olduktan sonra yaşayacakları mülakat süreçleri ile ilgili dikkat edilmesi gereken hususları uygulamalı olarak anlattı.

Program, mülakat teknikleri ve özgeçmiş hazırlama konularında gerçekleştirilen uygulamalı anlatımların ardından sona erdi.

17 Aralık 2019, Salı 416 kez görüntülendi