Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Üniversiteli Akademik Kültür Topluluğu (ÜNİAK) ile Afyonkarahisar Belediyesi tarafından “Çorba Bahane Notlar Şahane” sloganıyla final haftasında AKÜ öğrencilerine çorba ikram edildi.

Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Kampüsü ana giriş kapısında gerçekleştirilen çorba ikramına Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AKÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şuayıp Özdemir, Prof. Dr. Murat Peker ile AKÜ Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Civelek, Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş ve öğrenciler katıldı.

Öğrencilere final sınavları için başarılar dileyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Havaların soğumaya başladığı ve ilimize ilk karın yağdığı bugünlerde,  ‘Çorba Bahane Notlar Şahane’ sloganıyla yaptığımız bu etkinlik ile sınava girecek öğrencilerimizin içini ısıtmak ve onlara sınavlarında destek olmak istedik” ifadelerini kullandı.

Ayrıca çorba ikramının ardından Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş’ı  ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette AKÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şuayıp Özdemir ve Prof. Dr. Murat Peker ile birlikte AKÜ Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Civelek de hazır bulunurken, Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş ile Afyonkarahisar Belediyesi Özel Kalem Müdürü Mehmet Savaş da yer aldı. Ziyarette kurumlar arası iş birliğinin ve sosyal sorumluluk projelerinin devam edeceği  kaydedildi.

30 Aralık 2019, Pazartesi 532 kez görüntülendi