Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Sinema ve Televizyon Bölümü Arş. Gör. Hakan Yılmaz’ın kişisel sergisi açıldı.

“Doğadaki Yüzler” isimli beşinci kişisel sergisini açan Arş. Gör. Hakan Yılmaz; Afyonkarahisar, Bolu-Yedigöller ve Kapadokya’da çektiği doğa fotoğraflarından oluşan 40 eserini sanatseverlerin beğenisine sundu.

AKÜ GSF sergi alanında gerçekleştirilen sergi açılışına GSF Dekan V. Prof. Dr. Selçuk Akçay, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsa Sağbaş ve Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Dr. Uğur Türkmen’in yanı sıra GSF Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Sena Coşkun ve Dr. Öğr. Üyesi Fevzi Nuri Kara, Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ali Avan ve öğretim elemanları ile öğrenciler katıldı.

Sergi, 14 Ocak 2020 tarihine kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

08 Ocak 2020, Çarşamba 509 kez görüntülendi