Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar 5. Bölge Müdürü Şahin Çılgın’ı makamında kabul etti.

Gerçekleştirilen nezaket ziyaretine Çılgın ile birlikte Başkomutan Tarihi Milli Park Müdürü Serpil Taşpınar, Doğa Koruma ve Milli Parklar 5. Bölge Afyonkarahisar Şube Müdürü Cihan Yüksel ve AKÜ Yaban Hayatını Kurtarma Rehabilitasyon Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (AKÜREM) Müdürü Doç. Dr. Emine Hesna Kandır katıldı.

Ziyarette Afyon Kocatepe Üniversitesi ile Doğa Koruma ve Milli Parklar 5. Bölge Müdürlüğü arasında imzalan protokol kapsamında yapılan Yaban Hayatını Kurtarma Rehabilitasyon Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezinin yeni binası hakkında istişarede bulunuldu ve kurumlararası iş birliğinin sürdürülmesi konusunda fikir birliğine varıldı.

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan görüşmede Rektör Karakaş, nazik ziyaretleri nedeniyle misafirlerine teşekkür etti.

27 Şubat 2020, Perşembe 497 kez görüntülendi