Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Sandıklı Meslek Yüksekokulu (MYO) Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri, mesleki ve teknik eğitim incelemesi için Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesini ziyaret etti.

Sandıklı MYO Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Ayşe Gül Arıcan refakatinde gerçekleştirilen ziyarette, Sandıklı MYO öğrencilerine fakülte bölümleri ve mezun olunduktan sonra çalışılabilecek sektörler ile ilgili bilgi verildi.

Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi radyosu olan Radyo A’da canlı yayına katılma şansı da bulan öğrenciler, okula ait olan İletişim Müzesini de inceleme fırsatı yakaladılar. Ziyaret kapsamında öğrenciler Balmumu Heykel Müzesi ve Cam müzesini de ziyaret ettiler.

Ayrıca Sandıklı Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı 2. sınıf öğrencileri Kurumsal Sosyal Sorumluluk dersi kapsamında Sandıklı hayvan barınağını ziyaret ederek barınaktaki hayvanlara mama dağıtımı yaptı.

03 Mart 2020, Salı 598 kez görüntülendi