Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri katıldıkları turnuvalardan büyük başarı elde etti.

23-28 Şubat 2020 tarihleri arasında Aydın Kuşadası’nda Türkiye’nin farklı üniversitelerinden 350 sporcunun katıldığı Üniversiteler Arası Muaythai Şampiyonasında AKÜ Spor Bilimleri Fakültesini temsilen Kübra Kocakuş ve Batuhan Talipoğlu birinci, Kazım Köken ve Canberk Turan ise üçüncü Oldu. Turnuvada Afyon Kocatepe Üniversitesi 2 birincilik ve 2 üçüncülük derecesi alarak toplamda 4 madalya ile büyük bir başarı elde etti.

Tenis takımlarından derece

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Tenis 2. Lig müsabakalarında 45 kadın takımının katıldığı müsabakalarda ise AKÜ Bayan Tenis Takımı gruplarda ikinci olurken 3/4 finalleri sonucunda üçüncülük elde etti. 49 erkek takımının katıldığı müsabakalarda ise AKÜ Erkek Tenis Takımı gruplarda üçüncü oldu.

AKÜ Spor Bilimleri Fakültesi Erkek Tenis Takımı, 4 takımlı L Grubu’nda Demiroğlu Bilim Üniversitesi, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü ve Trakya Üniversitesi ile yarıştı. Oynadığı 3 maçın birini kazanan AKÜ, grubu üçüncü olarak tamamladı. AKÜ Spor Bilimleri Fakültesi Bayan Tenis Takımı ise I Grubu’nda Harran Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi, Uşak Üniversitesi ile yarıştı. Oynadığı 3 maçın 2’sini kazanan AKÜ, Uşak ve Sabancı Üniversitesini 2-1’lik skorlarla mağlup etti.

05 Mart 2020, Perşembe 678 kez görüntülendi