Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) 3. Bölge Akıllı Uluştırma Sistemleri Şefi Selçuk Büyüksarı ile KGM 31. Şube Şefi Yalçın Özgür’ü makamında kabul etti.

Görüşmede Ahmet Necdet Sezer Kampüsü girişinde yer alan kavşakta meydana gelen ölümlü kazaların önlenmesi noktasında yapılabileceklere ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.

Rektör Karakaş, KGM yetkililerine söz konusu kavşakta öğrencilerin vefat etmeleri ile sonuçlanan birden fazla kazanın yaşandığını anımsatarak benzeri üzücü olayların yaşanmaması için battıçıktı yapılması gerektiğini ifade etti.

Gerçekleştirilen görüşmede AKÜ Genel Sekreteri İhsan Ceran ile Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Ömer Gürcan da hazır bulundu.

07 Mayıs 2020, Perşembe 824 kez görüntülendi