Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Yabancı Diller Eğitimi Bölüm Başkanı ve Yabancı Dil Destek Birimi Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Fatih Güngör’ün yürütücülüğünü yaptığı TÜBİTAK 2237-A “Eğitim Bilimleri Alanındaki Lisansüstü Öğrencilere İngilizce Bilimsel Makale Yazım ve Yayımlama Kursu” çevrimiçi olarak gerçekleştirildi. TÜBİTAK Bilim İnsanı Destekleme Programları (2237-A) tarafından desteklenen ve 12 uzman akademisyenin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte, lisansüstü öğrencilerin bilimsel yayın niceliği ve niteliğinin arttırılması hedeflenerek, etkinlik programı kapsamında teorik ve uygulamalı 24 saatlik bir eğitim verildi.

Afyon Kocatepe Üniversitesi Yabancı Dil Destek Birimi Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Fatih Güngör koordinatörlüğünde gerçekleştirilen kursta birim personeli Öğr. Gör. Fatma Yalvaç ve Öğr. Gör. Manolya Tunçer de yardımcı personel olarak yer aldı. Projenin Eğitmen Grubunu etkinlik yürütücüsü Dr. Öğr. Üyesi Fatih Güngör ile birlikte Pamukkale Üniversitesinden  Prof. Dr. Demet Yaylı, Afyon Kocatepe Üniversitesinden Doç. Dr. Sedat Yurdakal ve Doç. Dr. Koray Kasapoğlu, Hacettepe Üniversitesinden Doç. Dr. Hacer Hande Uysal, Süleyman Demirel Üniversitesinden Dr. Öğr. Üyesi Nihan Erdemir, Erciyes Üniversitesinden Dr. Öğr. Üyesi Erdem Akbaş, Boğaziçi Üniversitesinden Dr. Öğr. Üyesi Nur Yiğitoğlu-Aptoula ile birlikte Afyon Kocatepe Üniversitesinden Dr. Öğr. Üyesi Fatih Özdinç, Dr. Öğr. Üyesi Mahmut Sami Koyuncu, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Murat Uzun ve Dr. Erhan Ünal oluşturdu.

03 Eylül 2020, Perşembe 757 kez görüntülendi