Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Resim Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Diğler’in hazırladığı “Kaybolan Meslek Nalbantlık Resimlerde Yaşıyor” isimli kişisel sergi çevrim içi olarak nalbant.aku.edu.tr adresinde açıldı.

“Kaybolan Meslek Nalbantlığın Canlandırılması” isimli Erasmus+ Programı Mesleki Eğitim Stratejik Ortaklıklar Projesi kapsamında hazırlanan “Kaybolan Meslek Nalbantlık Resimlerde Yaşıyor” isimli kişisel sergide kâğıt üzerine akrilik boya kullanılarak hazırlanan 20 adet eser izleyicilerin beğenisine sunuldu.

Ressam Mustafa Diğler’in fırçasından geleceğe görsel hafıza kaydı olmak amacıyla tasarlanan ve Erasmus Days 2020 etkinliği olarak gerçekleştirilen çalışmada geleneksel mesleklerden olan nalbantlık sergisine ulaşmak için www.nalbant.aku.edu.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

21 Ekim 2020, Çarşamba 583 kez görüntülendi