Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Çay Meslek Yüksekokulunda (MYO) 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü etkinlikleri kapsamında saat 11.11’de fidan dikim etkinliği düzenlendi.

Gerçekleştirilen etkinliğe Çay Kaymakamı Mehmet Durgut, Çay Belediye Başkanı Hüseyin Atlı, Çay Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Fatih Onur Hocaoğlu, Çay Ticaret Odası Başkanı Salih Kaygısız ile birlikte il ve ilçe protokol üyeleri ve Çay MYO personeli katıldı.

Pandemi nedeniyle okul bahçesinde bulunan açık alanda sosyal mesafe ve maske kurallarına uyularak gerçekleştirilen etkinlik, Çay Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Fatih Onur Hocaoğlu ve Çay Kaymakamı Mehmet Durgut’un günün anlam ve önemi üzerine gerçekleştirdikleri konuşmalar ile başladı. Konuşmaların ardından katılımcılar tarafından ÇAY MYO yerleşkesinde yerleri önceden hazırlanmış olan noktalara fidanlar dikildi. Çay MYO Müdürü Prof. Dr. Fatih Onur Hocaoğlu, 200’den fazla ladin ve çam fidanının toprakla buluşturulduğu etkinliğe olan katkıları ve katılımları için Çay Kaymakamı Mehmet Durgut’a, fidanları temin eden Çay İlçe Orman İşletme Şefliğine ve katılımcılara teşekkür etti.

12 Kasım 2020, Perşembe 474 kez görüntülendi