İzmir başta olmak üzere Ege Bölgesinde hissedilen depremden etkilenen çocuklar için Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Şuhut Meslek Yüksekokulu (MYO) öğretim elemanları tarafından hazırlanan hediyeler İzmir’e ulaştı.

Deprem sonrası bölgede bulunan çocukların temel ihtiyaçlarının yanı sıra olumlu enerji ve morale de ihtiyaçları olduğu düşüncesi ile Şuhut MYO öğretim elemanları tarafından bölgeye ulaştırılmak üzere hediyeler hazırlandı. İçeriğini AKÜ Şuhut MYO öğretim elemanları ve Pate Çocuk Kitaplarının hazırladığı kitapların yanı sıra hediye paketlerine oyuncaklar ile boya, kalem gibi kırtasiye malzemeleri eklendi. İzmir’e ulaştırılan hediyeler, bölgede gönüllü olarak çocuklara destek amacıyla yer alan AKÜ Şuhut MYO Reklamcılık Bölümü öğrencileri tarafından dağıtıldı.

12 Kasım 2020, Perşembe 357 kez görüntülendi