Özel Aral Afyonkarahisar OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Yılmaz ve beraberindeki heyet, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Kulüp ve Topluluklar Atölyesi ile Enformatik Bölüm Laboratuvarlarını ziyaret etti.

AKÜ Teknoloji Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yüksel Oğuz, Enformatik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ertuğrul Ergün, Teknoloji Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Arş. Gör. Dr. Tolga Özer ve Enformatik Bölüm Başkan Yardımcısı Öğr. Grv. Hasan Akkoç’un da yer aldığı ziyarette kurumlararası iş birliği ve proje geliştirme olanakları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyarette ayrıca üniversite-lise iş birliğinin geliştirilmesi noktasında TEKNOFEST ve TÜBİTAK projeleri, havacılık faaliyetleri, radyo kontrol araçlar gibi ana başlıklarda yol alınması hususunda mutabakata varıldı. Aynı zamanda yapılacak olan çalışmalara AKÜ Havacılık ve RC Araçlar Topluluğu üyelerinin öncülük etmesi kararlaştırıldı.

19 Şubat 2021, Cuma 407 kez görüntülendi