Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Afyonkarahisar Necat Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı ve Eğitim Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Kahraman’ı makamında kabul etti.

İnşaat Yüksek Mühendisi Mehmet Kundak’ın da yer aldığı ziyarette “Dijital Meydanda İyilik Hareketi” projesi kapsamında Rektör Karakaş’a bilgiler verilerek, projeyi ve proje süresince yapılacak çalışmalar, öğrencilerin kazanımları ve Afyon Kocatepe Üniversitesi ile birlikte yapılacak iş birliği konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca ziyarette Dr. Öğr. Üyesi Kahraman, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen Afyonkarahisar’ı kapsayan Karahisar-ı Sahip “Kültürünü ARA HİSset aktAR” Projesi hakkında da bilgiler verdi.

Rektör Karakaş nazik ziyaretleri nedeniyle misafirlerine teşekkür etti.

Dijital Meydanda İyilik Hareketi hakkında

Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen “Dijital Meydanda İyilik Hareketi” günümüzde hayatın vazgeçilmez bir parçası olan dijital araçların nasıl en proaktif ve en etkili şekilde kullanabileceğini öğretmek hedefi ile yolan çıkan proje; bu amaç doğrultusunda çeşitli ücretsiz eğitimler ile hedef kitlesi olan ortaokul öğrencilerini bilinçlendiriyor. Proje bir taraftan dijital boyutları esas alırken diğer taraftan da fiziksel aktiviteler konusuna değiniyor. Proje süresince çocukların sosyal hayatını kökten değiştirebilecek izcilik, kamp, gezi ve kitap okumaları gibi çeşitli deneyimler katılımcıların imkanına sunuluyor.

01 Mart 2021, Pazartesi 327 kez görüntülendi