Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ödül Heykelciği Yarışması Seçici Kurulunda görev almak üzere AKÜ’de bulunan Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Dekanı Vekili Prof. Rahmi Atalay, Dumlupınar Üniversitesi GSF Dekanı Prof. Dr. Levent Mercin ve Uşak Üniversitesi GSF Seramik Bölüm Başkanı Prof. İsmail Yardımcı, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş’ı makamında ziyaret etti.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayıp Özdemir, GSF Dekan Vekili Prof. Dr. Selçuk Akçay da hazır bulundu.

Rektör Karakaş, yarışmaya yapmış oldukları katkı ve nazik ziyaretleri nedeniyle misafirlerine teşekkür etti.

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ödül Heykelciği Yarışmasına yeterli katılım sağlanamadığından Seçici Kurul tarafından yarışmanın son başvuru tarihinin 30 Temmuz 2021’e kadar uzatılmasına karar verildi.

26 Nisan 2021, Pazartesi 206 kez görüntülendi