Üniversite-Yerel Medya işbirliği kapsamında, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) birimlerinin tanıtıldığı ve üniversitenin öne çıkan bilimsel çalışmaları ile sosyal, kültürel, sportif faaliyetlerinin kamuoyuyla paylaşıldığı Afyon Gün FM’de yayınlanan “Kampüs” adlı radyo programı, Temmuz ayı itibariyle sezon finalini yaptı.

Afyon Gün FM Genel Yayın Yönetmeni Faruk Bangir tarafından hazırlanıp, sunulan programın ilk konuğu, 19 Şubat 2021 tarihinde AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş oldu. 2020-2021 Bahar Yarıyılında iki haftada bir, her Çarşamba yayınlanan program, 9 ayrı bölüm halinde gerçekleştirildi. Programlarda; AKÜ Eğitim Fakültesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Devlet Konservatuvarı idarecilerinin birimlerini tanıtmalarının yanı sıra Afyonkarahisar ve Batı Anadolu Bölgesi Arkeoloji Uygulama ve Araştırma (UYGAR) Merkezi, Deprem UYGAR Merkezi, Türkçe Öğretimi UYGAR Merkezi ile Jeotermal ve Maden Kaynakları UYGAR Merkezi Müdürleri de hâlihazırda sürdürmekte oldukları faaliyetler ve çalışmalarla ilgili bilgiler aktardılar.

“Kampüs” programının FM 99.9 frekansında ve eş zamanlı olarak Afyon Gün FM’in Facebook ve Instagram hesaplarında da canlı olarak yayınlandığına dikkat çeken AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş yaptığı açıklamada, pandemi kaynaklı tam kapanma tedbirlerinin alındığı dönem dışında programların aksamadan gerçekleştirildiğini ifade etti. Karakaş, Afyon Gün FM Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Akar’a ve Afyon Gün FM çalışanlarına teşekkür ederek, yeni dönemde de işbirliklerinin devam edeceğini sözlerine ekledi.

12 Temmuz 2021, Pazartesi 525 kez görüntülendi