Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş’ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı Benol Kaplan, Özel Kalem Müdürü Mehmet Savaş, Park ve Bahçeler Müdürü Barış Dal ile AKÜ Genel Sekreteri İhsan Ceran da yer aldı.

Gerçekleştirilen nezaket ziyaretinde kurumlar arası iş birliğinin artırılarak devam ettirilmesi hususunda fikir birliğine varılırken, Afyonkarahisar Belediyesi ve AKÜ iş birliğinde gerçekleştirilecek olan AKÜ Hobi Bahçeleri konusunda istişarede bulunuldu.

Makam ziyaretinin ardından Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, AKÜ Hobi Bahçelerinin yapılacağı alanı inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

AKÜ Hobi Bahçeleri Hakkında

AKÜ Ahmet Necdet Sezer Kampüsünde yer alan Afyon Jeotermal Turizm ve Ticaret A.Ş (AFJET) Isı Merkezinin arka alanına yapılması planlanan AKÜ Hobi Bahçeleri, 22 bin 402 metrekarelik alana sahip olacak. AKÜ Hobi Bahçeleri alanında;  tuvalet, mescit, çocuk oyun parkı ve fitness alanı yer alacak. 100 metrekarelik alana sahip ve toplam 115 adet olacak hobi bahçeleri, AKÜ personeline tahsis edilecek.

09 Eylül 2021, Perşembe 1422 kez görüntülendi