Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığı (BİDEB) Etkinlik Destekleri Müdürü Müjdat Engin, TÜBİTAK insansız hava aracı (İHA) Yarışmalarında Görevli Uzman Mehmet Akif Şenyıl ve T3 Vakfı Türkiye Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST) Yarışmaları Koordinatörlüğünden Servet Peşin, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş’ı makamında ziyaret ettiler.

TEKNOFEST kapsamında düzenlenecek olan İHA yarışlarına ilişkin alan incelemesi kapsamında Afyonkarahisar’da bulunan heyet AKÜ Rektörü Prof. Dr. Karakaş ile bir araya geldi. Gerçekleşen nezaket ziyaretinde AKÜ’nün TEKNOFEST yarışlarına verdiği destekler nedeniyle Rektör Karakaş’a teşekkür edilirken, Rektör Karakaş da AKÜ öğrencilerinin ve danışman öğretim elamanlarının 2022 TEKNOFEST’te aldıkları başarılı sonuçları daha iyi noktalara taşımak için gayret gösterdiklerini ifade etti.

Ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Peker, Havacılık ve RC Araç Topluluğu Danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Ertuğrul Ergün, Mekatronik Mühendisliği Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Güray Sonugür, ZAFER İHA Takımı Danışmanı Öğr. Grv. Hasan Akkoç da hazır bulundu.

31 Aralık 2021, Cuma 416 kez görüntülendi