Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Bolvadin Uygulamalı Bilimler Fakültesinde devir teslim töreni düzenlendi.

AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayıp Özdemir’in de katıldığı devir teslim töreninde Bolvadin Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İhsan Cemil Demir, görevini Sandıklı Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Fişne’ye devretti. Gerçekleşen devir teslim törenine Bolvadin Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi̇ Münevvere Yıldız, Dr. Öğr. Üyesi̇ Fatih Bıyıklı, Fakülte Sekreteri Adnan Nokay ile birlikte akademik ve idari personel katıldı.

Devir teslim töreninde konuşan Bolvadin Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Fişne, Bolvadin Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunun gerek fakülteye dönüşmesinde gerekse akademik kadronun büyümesinde emeği geçen Prof. Dr. İhsan Cemil Demir’e teşekkür etti. Fişne, “Bu bir bayrak yarışıdır. İnşallah biz de üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapmanın gayreti içerisinde olacağız. Öğrenci nitelik ve niceliğini yükselterek üniversitemize ve memleketimize yakışır bir şekilde, üniversitemizin eğitim-öğretim misyon ve vizyonuna uygun bir program dahilinde sürdürülmesi için çalışacağız” diye konuştu.

Dekanlık görevini devreden Prof. Dr. İhsan Cemil Demir ise makamların gelip geçici olduğunu söyledi. Demir, “Bu makamlar gelip geçicidir. Önemli olan ise insanın eseridir. Elimizden geleni yapmaya çalıştık. Devrettiğimiz görevin emin ellerde olmasından dolayı çok mutluyuz. Prof. Dr. Mustafa Fişne hocamızın bu görevi gerektiği şekilde yürüteceğinden eminim” dedi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayıp Özdemir ise Prof. Dr. İhsan Cemil Demir’e emeklerinden dolayı teşekkür ederek, Prof. Dr. Mustafa Fişne’ye de yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

03 Şubat 2022, Perşembe 824 kez görüntülendi