Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) ve Zafer Kalkınma Ajansı tarafından “Afyon Meslek Yüksekokulu Uluslararası Proje Hazırlama Eğitimi” başladı.

Afyon Meslek Yüksekokulu (MYO) konferans salonunda gerçekleştirilen etkinliğe AKÜ TTO Koordinatörü ve Afyon MYO Müdürü Prof. Dr. Tayfun Uygunoğlu ile birlikte öğretim elemanları katıldı.

Eğitimin açış konuşmasını gerçekleştiren AKÜ TTO Koordinatörü ve Afyon MYO Müdürü Prof. Dr. Tayfun Uygunoğlu, AKÜ TTO olarak Zafer Kalkınma Ajansına başvurusu yapılan uluslararası proje yazma eğitiminin kabul edildiğini söyledi. Uygunoğlu, “Sevgi fedakarlıktır. Bir şeyi seviyorsak onun için de fedakarlık yapmamız gerekir. Bu eğitimler tamamen sizler ve sizlerin kariyer gelişiminiz için düzenleniyor. Bu eğitimden en verimli şekilde faydalanmanızı bekliyoruz” diye konuştu.

Düzenledikleri etkinlikler ile Afyon Kocatepe Üniversitesine yatırım yapmak istediklerini belirten Uygunoğlu, şunları söyledi:

“Eğitimi daha önce ben almıştım, ama bu eğitim bana içerik olarak daha kapsamlı geldi. Ben de eğitimlere katılmaya çalışacağım ve burada sizler gibi katılımcı olacağım. Bu eğitimler oldukça kıymetli. Burada yapılan işler hem kendinize hem de üniversiteye yatırım yapmakla ilgili. Yatırım her zaman cihazla olmaz, proje eğitimi de aslında bir yatırımdır. Sizler bu eğitimden güzel bir proje çıkarabilirseniz hem kendinize hem de üniversitemize önemli bir katkı sağlamış olursunuz.”

Açış konuşmasının ardından Kızanlıklı Eğitim Danışmanlık Koçluk Turizm Limited Şirketi Sahibi M. Serkut Kızanlıklı tarafından Uluslararası Proje Hazırlama Eğitimi gerçekleştirildi.

Toplam 40 saat süren “Afyon Meslek Yüksekokulu Uluslararası Proje Hazırlama Eğitimi” AKÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Peker ve Prof. Dr. Yılmaz Yalçın’ın öğretim elemanlarına sertifikalarını vermesiyle son buldu.

 

 

 

16 Şubat 2022, Çarşamba 472 kez görüntülendi