Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Turizm Fakültesi, 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi açılışında kuru fasulye-pilav ikramı etkinliği düzenledi.

Kuru Fasulye-Pilav İkramı etkinliğine; AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Peker ve Prof. Dr. Yılmaz Yalçın, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsa Sağbaş, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Selçuk Akçay, Turizm Fakültesi öğretim elamanları ve öğrenciler katıldı. Etkinlikte bir konuşma yapan Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsa Sağbaş, 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Açılış Etkinliği kapsamında geleneksel hale gelen kuru fasulye-pilav ikramı ile öğrencileri karşıladıklarını söyledi.

AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş ise 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Döneminin hayırlı, verimli ve sağlıklı geçmesini dilediğini ifade etti. Karakaş, “2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemimiz hayırlı olsun; verimli geçmesini diliyorum. Turizm Fakültemizde döneme kuru fasulye ve pilav ile başlıyoruz. İnşallah verimli bir dönem geçiririz. Turizm Fakültemizin böyle bir geleneği var. Dönemlere yiyecek ikramları ile başlıyorlar. Bu da gayet doğal; Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümümüz var. Bu bölümde öğrencilerimiz marifetlerini bu şekilde göstermiş oluyorlar” dedi.

Etkinlik, AKÜ Turizm Fakültesi Gastronomi Bölümü öğretim elemanları nezaretinde öğrenciler tarafından yapılan kuru fasulye-pilavın AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş tarafından öğrencilere ikramının ardından sona erdi.

23 Şubat 2022, Çarşamba 236 kez görüntülendi