Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Çay Meslek Yüksekokulunda (MYO) AKÜ’nün kuruluşunun 30. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen kariyer günlerinde Çay Belediye Başkanı Uzman Dr. Hüseyin Atlı  konuk edildi.

Etkinliğe Çay MYO Müdürü Prof. Dr. Fatih Onur Hocaoğlu’nun yanı sıra, Çay Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Kaygısız, Çay MYO Müdür Yardımcıları Öğr. Grv. Sümeyye Çengelci ve Öğr. Grv. Erdoğan Özgür, bölüm başkanları, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Etkinlik Çay MYO Müdürü Prof. Dr. Fatih Onur Hocaoğlu tarafından gerçekleştirilen açılış konuşması ile başladı. Açılış konuşmalarının ardından Çay Belediye Başkanı Hüseyin Atlı, öğrencilerle renkli bir söyleşi gerçekleştirdi. Öğrencilere kariyer basamaklarını ve doktorluktan belediye başkanlığına giden süreci anlatan Atlı, etkinliğe katılan öğrencilere, çocukluk ve üniversite dönemlerinden çeşitli örnekler vererek tavsiyelerde bulundu.

Etkinlik Çay MYO Müdürü Hocaoğlu’nun Çay Belediye Başkanı Uzman Dr. Hüseyin Atlı’ya teşekkür belgesi takdim etmesiyle sona erdi.

 

27 Mayıs 2022, Cuma 179 kez görüntülendi