Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Mühendislik Fakültesi tarafından gerçekleştirilen ve 851 katılımcının yer aldığı, 64’ü sözlü, 34’i poster olmak üzere toplam 98 sunumun yer aldığı 3 gün süren Kocatepe Mühendislik Bilimleri 1. Öğrenci Sempozyumu Gıda Mühendisliği oturumu ile sona erdi.

Sempozyum kapsamında alanlarında uzman 851 katılımcı ile 64 sözlü, 34 poster sunum ile Mühendislik öğrencilerini bir araya getirerek; mühendislik alanlarındaki güncel gelişmeleri, mevcut çalışmaları ve sorunları ortaya koyarak bu sorunlara çözüm önerilerinin sunulması, sempozyumda özel sektör temsilcileri ile öğrencileri bir araya getirerek, öğrenciler ile özel sektör arasında köprü kurulması, öğrencilere ulusal bir etkinlikte, topluluğa hitap edebilme, üst düzey iletişim kurabilme, çalışmalarını paylaşabilme ve öz güven kazanma olanağının sağlanması amaçlandı.

Kocatepe Mühendislik Bilimleri 1. Öğrenci Sempozyumu hakkında

30 Mayıs 2022 Pazartesi günü açılış programlarında 328 katılımcı ile AKÜ Ahmet Necdet Sezer (ANS) Kampüsü Atatürk Kongre Merkezinde (AKM) alanında uzman kişiler tarafından konferanslar ve paneller gerçekleştirildi. 31 Mayıs 2022 Salı günü AKÜ ANS Kampüsü Mühendislik Fakültesi zemin katta bulunan fuaye alanında ve konferans salonlarında 275 katılımcı ile alanında güncel harita, inşaat, mekatronik, makine, kimya mühendisliklerinden toplam 30 sözlü, 13 poster bildirisi sunuldu. 01 Haziran 2022 Çarşamba günü ise Mühendislik Fakültesi zemin katta bulunan fuaye alanında ve konferans salonlarında 248 katılımcı ile alanında güncel elektrik, bilgisayar, jeoloji, maden, malzeme, biyomedikal, gıda, endüstri mühendislikleri alanında 34 sözlü, 21 poster bildirisi sunuldu.

07 Haziran 2022, Salı 353 kez görüntülendi