Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Sandıklı Meslek Yüksekokulu tarafından Üniversitenin kuruluşunun 30. yılı etkinlikleri kapsamında 4 gün süren mezunlar paneli yapıldı.

Panele Sandıklı Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Koray Gürpınar, Müdür yardımcıları Öğretim Görevlisi Havva Uzun, Öğretim Görevlisi Dr. Yunus Yılan, Sandıklı Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım mezunlarından Aysun Çakmak ve Ece Kandemir, Bilgisayar Programcılığı mezunlarından, S. Büşra Özen, Harita ve Kadastro Programı mezunlarından İscehisar Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yılmaz, Kartal Tapu Müdürlüğü’nden Tarık Akdoğan, Jeoloji Mühendisi Ferit Özdemir, Harita Teknikerleri Muhammet Topal ve Ali Aksakal, Volkan Yıldırım bölüm başkanları, akademik personel ve öğrenciler katıldı.

Dört gün boyunca devam eden programda konuşma yapan Sandıklı Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Koray Gürpınar, AKÜ’nün 2022 yılında 30. yılını kutlandığını ve bu kapsamda 30. yılda mezunlarla bir araya gelmek istediklerini belirtti. Gürpınar, “Bizleri kırmayıp tecrübelerini paylaşan, öğrencilerimizle bir araya gelip mesleki yeterliliklerine katkı sağlayan, kariyerlerinde bir basamak daha çıkmalarında yol gösterici olan tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Verimli bir hafta gerçekleştirdik” dedi. Gürpınar, kariyer gelişiminde yaşanan tecrübelerin önemi belirterek, öğrencilere yanlış yapmaktan korkmamaları gerektiğini kaydetti.

Panel bölüm başkanlarının bölümleriyle ilgili konuşmalarının ardından panelistlerin sunumlarıyla devam etti. Panelistler kendi bölümleriyle ilgili mesleki bilgi ve tecrübelerinin paylaşımının yanı sıra özellikle dikey geçiş sınavı, çalışma programları, kariyer gelişimi hakkında öğrencilerle bilgi alışverişinde bulundu.

İşe alım süreciyle ilgili uygulamalı eğitimlerin de gerçekleştiği panel soru ve cevaplarla son buldu.

08 Haziran 2022, Çarşamba 308 kez görüntülendi