Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (AKÜSEM) Müdürü Doç. Dr. Eray Eğmir, görevini düzenlenen törenle AKÜ Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gürbüz Ocak’a devretti.

AKÜSEM’de düzenlenen törene AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayıp Özdemir, AKÜSEM Müdür Yardımcısı Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hüseyin Pamukçu ile Mühendislik Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Süleyman Gücek katıldı.

Törende bir konuşma yapan AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayıp Özdemir, AKÜSEM’in kurulmasının ardından yurt içi ve yurt dışından pek çok kişiye eğitim verdiğini belirterek, “Özellikle yaşanan salgına rağmen verilen eğitimler devam ederek AKÜSEM iyi bir noktaya geldi. Ben AKÜSEM’in Doç. Dr. Eray Eğmir’in bıraktığı noktadan Prof. Dr. Gürbüz Ocak döneminde önemli eğitimler vereceğine ve güzel işlere imza atacağına inanıyorum. Eray hocamıza şimdiye kadar ki emekleri için teşekkür ediyor, yeni görevinde Gürbüz hocama başarılar diliyorum” dedi.

Devir teslim töreni hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

07 Temmuz 2022, Perşembe 1364 kez görüntülendi